Saturday, March 11, 2017

Promo Tupperware April 2017

Promo Tupperware April 2017 - Tupperware Indonesia Presiden & Naib Presiden Pembangunan Jualan Asia Pasifik Nining W. Pernama menjelaskan, dengan memperkasakan wanita, kesaksamaan gender di kalangan wanita berlaku. Kerana ketidaksamaan gender masih berlaku bukan sahaja di negara-negara membangun tetapi di negara-negara maju sahaja. Bermula dari dalam skop kerja, keluarga dan ketidaksamaan persekitaran sosial masih sering berlaku yang membuat wanita kewujudan lebih terpencil.


Disedari Nining menjemput wanita harus dapat mengimbangi lelaki itu dengan diberikan kuasa. Terutama suri rumah, yang akan diberi kuasa melalui latihan yang dijalankan Promo Tupperware April 2017 boleh membantu suaminya daripada bahagian kewangan. "Suami akan mendapati isterinya telah membantu ekonomi keluarga daripada penyertaannya dalam memperkasakan wanita Tupperware," kata Nining.


Oleh wanita memperkasakan keganasan domestik juga telah dikurangkan dalam keluarga. Menurut Nining Promo Tupperware April 2017, dengan pemerkasaan wanita mempunyai hak, bunyi, keupayaan yang menjadikan dia lebih yakin. Kebanyakan wanita masih tidak merasa yakin membuat kedudukan sentiasa tertakluk kepada lelaki.


Promo selengkapnya : http://www.diskon-promosi.com/2016/12/katalog-promo-tupperware.html

No comments:

Post a Comment